Juha

Torstaina 25.10. klo 18:30 Väinönkatu 30.
Tilaisuudessa valitaan ensi vuoden jaoston pj. + jäsenet, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Jaetaan SM-kultamitalit sekajoukkueelle, sekä palkitaan perinteisen menoin soutajia. Sauna on tulilla ja kahvit tarjotaan. Saunajuomia oman kulutuksen mukaan! Lämpimästi tervetuloa. Juha

Juha

Soutukausi vesillä päättyi viime sunnuntaina. Veneet on nyt talviteloilla ja sisäsoutukausi on kiivaimillaan. Välillä on hyvä haukata happea ulkona ja hiihto on siihen yksi vaihtoehto. Vielä 12 päivää aikaa hankkia kausikortti Laajavuoren ensilumenladulle - 10 % alennuksella. Ainoa Keski-Suomessa. Toimi pian!
- aikuiset 90 EUR, 14-18-vuotiaat 45 EUR
Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen jkllumi(miuku)gmail(piste)com
tv Juha

Juha

Kiitos kaikille talkoolaisille. Veneet on nyt laitettu talviteloille ja näin ulkosoutukausi on taputeltu tältä vuodelta.

Markku

Hei minä en voi nostaa kovin raskaita kuormia. On este. Muuten kyllä tulisin, mutta jos siellä on vähän kevyempiäkin töitä, niin voin tulla.

Juha

ok

Juha

Moi, Voisiko kaikki vielä katsoa, että olisko mahdollista tulla Järvilinnaan? Veneen kääntöön tarvitsemme väkeä enemmän. Minun kyytiin pääsee, niin ei ole liikkumisesta kiinni. Jokaisessa harrastuksessa on myös ns. epämiellyttäviä asiota, mutta ne kuuluu asiaan. Pyöräilijät huoltavat pyöriä, hiihtäjät suksia, ralliautoilijat kunnostavat autoja jne. Kyllä itsekin toissapäivä kiroilin itsekseen, kun putsailin suksista viime talven liistereitä pois. Homma olisi pitänyt tehdä viime huhtikuussa. Muutaman tunnin homma kun perushuoltoa 10 parille suksia teki. Soutuharrastukseen kuuluu olennaisena osana vene. Sen huoltaminen kykyjen mukaan on meidän kaikkien asia ja vastuu on siis meillä kaikilla, ketkä mukana olemme. Ei ole sitä kuuluisaa "jokua", joka hommat hoitaa. Veneiden talvitelolille laittaminen on olennainen asia ja kaluston pitäminen hyvässä kunnossa. Samanlailla kun auton huollot on tehtävä määräaikaan mennessä. Jos nämä hommat laiminlyö, niin kevään kunnustustyöt on sitä suuremmat ja kalusto heikkenee olennaisesti. Yritetään tsempata nyt veneet asialliseen talvisäilöön yhteisvastuullisesti. Sen jälkeen ne ketkä haluavat, niin voivat vaipua puoleksi vuodeksi talviunille. Kaikilla meillä on paljon menoja ja asioilla on tärkeysjärjestys. Jos muutama tänään pystyisi vielä muuttamaan illan suunnitelmia, niin loisto homma. Yst. terveisin Juha