Juha

Torstaina 25.10. klo 18:30 Väinönkatu 30.
Tilaisuudessa valitaan ensi vuoden jaoston pj. + jäsenet, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Jaetaan SM-kultamitalit sekajoukkueelle, sekä palkitaan perinteisen menoin soutajia. Sauna on tulilla ja kahvit tarjotaan. Saunajuomia oman kulutuksen mukaan! Lämpimästi tervetuloa. Juha

Juha

Soutukausi vesillä päättyi viime sunnuntaina. Veneet on nyt talviteloilla ja sisäsoutukausi on kiivaimillaan. Välillä on hyvä haukata happea ulkona ja hiihto on siihen yksi vaihtoehto. Vielä 12 päivää aikaa hankkia kausikortti Laajavuoren ensilumenladulle - 10 % alennuksella. Ainoa Keski-Suomessa. Toimi pian!
- aikuiset 90 EUR, 14-18-vuotiaat 45 EUR
Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen jkllumi(miuku)gmail(piste)com
tv Juha

Lue loput viestit

Vihtavuoren pamauksen soutujaosto, puuvenesoutua Jyväskylässä Päijänteellä ja Laukaan Leppävedellä

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Juha Tuikkanen, sutujaoston puheenjohtaja, juha.tuikkanen (a) valio.fi, p. 050 384 0403

Heli Peltola, tiedottaja, heliapila (a) gmail.com, p. 050 413 2467

Kesällä yhteisharjoitukset keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Jyväskylästä/Laukaan Järvilinnasta, talvella valmennustilaisuuksia, leirejä ja muita aktiviteetteja urheilun parissa. Soudun maratonmatkan Sulkavan Suursoutujen ja lyhyempien matkojen kilpailujen lisäksi soutajan kuntoa on mahdollista testata ergosoutukilpailuissa. Vipan soutujaosto tarjoaa liikunnan riemua monella tasolla ja mahdollisuuksia sekä joukkueurheiluun kirkkovenesoudussa että yksilöurheiluun pienvenesoudussa.

Tutustu soutujaoston toimintaan ja tule mukaan! 

www.vihtavuorenpamaus.net/soutu ja http://vipasoutu.nimenhuuto.com